Real World Solutions Svenska Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva konsulttjänster i samband med implementering av datorbaserade system, utveckling och försäljning datorprogram, handel med frukt och grönsaker, handel med kläder, handel med sport- och fritidsartiklar, förmedling av företag, förmedling av fastigheter och konsultationer inom fastighetsbranschen, samt härmed förenliga verksamheter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Real World Solutions Svenska Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Real World Solutions Svenska Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1994-03-08 så skapades Real World Solutions Svenska Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Real World Solutions Svenska Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Real World Solutions Svenska Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556483-0759 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Real World Solutions Svenska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Real World Solutions Svenska Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-101709 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Real World Solutions Svenska Aktiebolag är Åhlund, Johan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Helguera, Amaia som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Åhlund, Lars Henrik Anders som är född 1969 och har titeln Delgivningsbar person, Kleberg, Anna Margareta Elisabet som är född 1964 och har titeln Revisor, Kleberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .