VI Resurspartner Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva administrativa tjänster inom vårdbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för VI Resurspartner Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är VI Resurspartner Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1994-02-18 så skapades VI Resurspartner Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel VI Resurspartner Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

556482-9918 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är VI Resurspartner Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med VI Resurspartner Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-592990 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten -Johansson, Gert Mikael

Följande personer är på något sätt aktiva inom VI Resurspartner Aktiebolag är Johansson, Gert Mikael som är född 1962 och har titeln Extern VD, Höisäter, Nina Hjördis Torp som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Östlie, Lars Petter Ragnvald som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Jambrén, Bertil Olof Gerhard som är född 1948 och har titeln Suppleant, Svensson, Bernt Tore Evert som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.