Solrosen Bygg Aktiebolag

Skåne län

Information

556482-5460 är organisationsnummer för bolaget Solrosen Bygg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Solrosen Bygg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Solrosen Bygg Aktiebolag finns i.

Solrosen Bygg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-02-14 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Solrosen Bygg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Solrosen Bygg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Solrosen Bygg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Henriksson, Lars Anders -Svensson, Lars Christer

Vill ni komma i kontakt med Solrosen Bygg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0707-196144 eller genom brev på följande adress:
Olshögsgränd 7, 212 31, Malmö

Bolaget skall bedriva byggnads-, reparations-, måleri-, lättare installations- och saneringsarbete samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Solrosen Bygg Aktiebolag och det är Henriksson, Lars Anders som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Lars Christer som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Ingegerd Gudrun Rosita som är född 1961 och har titeln Suppleant, Sandström, Bengt Arvid som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor,