HEAB Fastigheter AB

Skåne län

Information

HEAB Fastigheter AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där HEAB Fastigheter AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. HEAB Fastigheter AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket HEAB Fastigheter AB har haft sedan 1994-01-01. HEAB Fastigheter AB har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till HEAB Fastigheter AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-592130.

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är HEAB Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat.

HEAB Fastigheter AB har idag 556481-7343 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för HEAB Fastigheter AB

Bolaget ska bedriva förvaltning av fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

I HEAB Fastigheter AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hassel, Jan Michael Jimmy som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultin, Kristian Erik Herman som är född 1958 och har titeln Suppleant, Hellgren, Per Michael som är född 1960 och har titeln Revisor, Sander, Kjell Bertil Åke som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .