DO Dental i Malmö AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva tandteknisk laboratorieverksamhet omfattande tillverkning och försäljning av tandproteser samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för DO Dental i Malmö AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är DO Dental i Malmö AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1994-01-25 så skapades DO Dental i Malmö AB och verksamheten är har F-skattsedel DO Dental i Malmö AB har haft det sedan 1994-01-01.

556481-3813 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är DO Dental i Malmö AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med DO Dental i Malmö AB så går det att nå dem via telefon på 040-918892 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom DO Dental i Malmö AB är Olsson, Dan Knut som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Kindblom, Agneta Inga-Lill som är född 1956 och har titeln Suppleant, Kristensen, Curt Flemming som är född 1953 och har titeln Revisor, Eriksson, Göran Mikael som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .