J Eriksson Media Media Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och J Eriksson Media Media Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och J Eriksson Media Media Aktiebolag är ett av dem. Statusen för J Eriksson Media Media Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

J Eriksson Media Media Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-02-07. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som J Eriksson Media Media Aktiebolag ska trivas.

J Eriksson Media Media Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva TV- och filmproduktion, filmrättigheter, scenverksamhet, journalistik och konsultverksamhet inom reklam och marknadsföring samt forskning såsom utbildnings- och informationsverksamhet inom dessa områden ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att J Eriksson Media Media Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är J Eriksson Media Media Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med J Eriksson Media Media Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-129214.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med J Eriksson Media Media Aktiebolag är Ersarve, Kjell Lennart som är född 1948 och har titeln Likvidator, Lindén, Kent Lennart som är född 1956 och har titeln Revisor, Hahnsjö, Magnus Rolf som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

J Eriksson Media Media Aktiebolag har 556480-8904 som sitt organisationsnummer.