Stallmästarens Förskola Aktiebolag

Skåne län

Information

Stallmästarens Förskola Aktiebolag är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Stallmästarens Förskola Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Stallmästarens Förskola Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Stallmästarens Förskola Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1994-01-21.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Fågelbacksg. 6 D, 217 44, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stallmästarens Förskola Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-265145.

Malmö arbetar för att företag som Stallmästarens Förskola Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Stallmästarens Förskola Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva privat förskola och skolverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Stallmästarens Förskola Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stallmästarens Förskola Aktiebolag och det är följande personer, Borgström, Alve Sven-Gunnar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Cederholm, Helene Susanne som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Borgström, Annika Catarina som är född 1958 och har titeln Suppleant, Johansson, Nils Ronny som är född 1968 och har titeln Suppleant, Uddenäs, Håkan Bertel som är född 1954 och har titeln Revisor, Håkan Uddenäs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Stallmästarens Förskola Aktiebolag är 556480-7625.