P.D.J. Åkeri Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall som huvudsaklig verksamhet bedriva åkerirörelse och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för P.D.J. Åkeri Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är P.D.J. Åkeri Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1994-01-24 så skapades P.D.J. Åkeri Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel P.D.J. Åkeri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

P.D.J. Åkeri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556480-7112 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är P.D.J. Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med P.D.J. Åkeri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-182373 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom P.D.J. Åkeri Aktiebolag är Jönsson, Dennis Peter som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Knut Roger Roné som är född 1950 och har titeln Suppleant, Hägg, Bengt Åke Reidar som är född 1951 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .