Skånsk Byggtjänst i Malmö Aktiebolag

Skåne län

Information

556480-5280 är organisationsnummer för verksamheten Skånsk Byggtjänst i Malmö Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skånsk Byggtjänst i Malmö Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Skånsk Byggtjänst i Malmö Aktiebolag finns i.

Skånsk Byggtjänst i Malmö Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-01-05 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skånsk Byggtjänst i Malmö Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Skånsk Byggtjänst i Malmö Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Skånsk Byggtjänst i Malmö Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Skånsk Byggtjänst i Malmö Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-920010 eller genom brev på följande adress:
Ågatan 67, 233 31, Svedala

Bolaget skall idka utställnings- och informationsverksamhet, handel med informatiomsmaterial bolaget skall även idka konsultverksamhet inom Zoologi bedriva handel med djur och växter förvaltning av lös och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Skånsk Byggtjänst i Malmö Aktiebolag och det är Larsson, Bengt Olof som är född 1958 och har titeln VD, Larsson, Bengt Olof som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersen, Birthe Maj-Lis som är född 1953 och har titeln Suppleant, Andersson, Anders Lennart som är född 1961 och har titeln Revisor, Rolf Nilsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,