Nya Malmö Mäss-Service Aktiebolag

Skåne län

Information

556480-1933 är organisationsnummer för verksamheten Nya Malmö Mäss-Service Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nya Malmö Mäss-Service Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Nya Malmö Mäss-Service Aktiebolag finns i.

Nya Malmö Mäss-Service Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-02-02 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nya Malmö Mäss-Service Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Nya Malmö Mäss-Service Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nya Malmö Mäss-Service Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Larsson, Lars Åke Göran Firman tecknas i förening av -Hinderot, Johan Peter Thomas -Rosén Persson, Lena Eva Monica

Vill ni komma i kontakt med Nya Malmö Mäss-Service Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-306720 eller genom brev på följande adress:
St. Varvsg. 15, 211 19, Malmö

Bolaget skall bedriva mäss- och utställningsverksamhet, uthyrning och uppbyggnad inom mässbranschen, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nya Malmö Mäss-Service Aktiebolag och det är Larsson, Lars Åke Göran som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hinderot, Johan Peter Thomas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosén Persson, Lena Eva Monica som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Ström, Torbjörn Albert som är född 1952 och har titeln Revisor,