Trettiosjucorp AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva utveckling, förädling, tillverkning och försäljning av läkemedel, förvaltning av värdepapper och andra finansiella tillgångar samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Trettiosjucorp AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Trettiosjucorp AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1994-01-04 så skapades Trettiosjucorp AB och företaget är har ej F-skattsedel.

Trettiosjucorp AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556480-0224 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Trettiosjucorp AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Trettiosjucorp AB så går det att nå dem via telefon på 040-4027200 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Trettiosjucorp AB är Åsberg, Peter Sven-Eric som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Per Olov Lennart som är född 1961 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Svensson, Alf Sven Wilhelm som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .