Institute for Global Studies, IGS Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Institute for Global Studies, IGS Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Institute for Global Studies, IGS Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Institute for Global Studies, IGS Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Institute for Global Studies, IGS Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-01-19. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Institute for Global Studies, IGS Aktiebolag ska trivas.

Institute for Global Studies, IGS Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva marknadsföring och förmedling av internationell utbildning, försäljning av utbildningsarrangemang, marknads- och utbildningskonsultation samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Institute for Global Studies, IGS Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Institute for Global Studies, IGS Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Institute for Global Studies, IGS Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-306060.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Brandt, Erik -Hansson, Dan Erik Patrick -Löfgren, Anette Cecilia i förening med -Hageberg, Ingolv Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Institute for Global Studies, IGS Aktiebolag är Hansson, Dan Erik Patrick som är född 1969 och har titeln VD, Hansson, Dan Erik Patrick som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Hageberg, Ingolv som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Brandt, Erik som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Löfgren, Anette Cecilia som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Nils Carl Göran som är född 1952 och har titeln RevisorAnell, Pia Agneta som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Institute for Global Studies, IGS Aktiebolag har 556479-7719 som sitt organisationsnummer.