KB Klimatbyrån Aktiebolag

Skåne län

Information

KB Klimatbyrån Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som KB Klimatbyrån Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

KB Klimatbyrån Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

KB Klimatbyrån Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1993-12-17. Men sedan 1994-01-01 så har KB Klimatbyrån Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Travbaneg. 6, 213 77, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på KB Klimatbyrån Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-6712750.

Malmö arbetar för att bolag som KB Klimatbyrån Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för KB Klimatbyrån Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av VVS-produkter, konsultationer inom avfallshantering samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för KB Klimatbyrån Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lundeberg, Simon Lars -Pataki, Michael Då styrelsen ska bestå av 3 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig. Ordförande saknas..

Det finns idag lite personer som är kopplade till KB Klimatbyrån Aktiebolag och det är följande personer, Lundeberg, Simon Lars som är född 1966 och har titeln VD, Lundeberg, Simon Lars som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Pataki, Michael som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Funder, Mia Margareta Eva-Marie som är född 1962 och har titeln Revisor, Axion Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för KB Klimatbyrån Aktiebolag är 556478-8429.