Aktiebolaget Kabinen Företagsutveckling

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom organisationsutveckling, management och media, handel med värdepapper samt fastighetsförvaltning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Kabinen Företagsutveckling vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Aktiebolaget Kabinen Företagsutveckling ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1993-12-16 så skapades Aktiebolaget Kabinen Företagsutveckling och företaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Kabinen Företagsutveckling har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Kabinen Företagsutveckling är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556478-8411 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Aktiebolaget Kabinen Företagsutveckling Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Kabinen Företagsutveckling så går det att nå dem via telefon på 040-124340 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Kabinen Företagsutveckling är Heimburg, Peter Gunnar Christer som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Heimburg, Ulla Ingela som är född 1943 och har titeln Suppleant, Christiansson, Sven Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .