Advokaten Anders Boquist Aktiebolag

Skåne län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är uteslutande att under förutsättning av medgivande av Sveriges Advokatsamfunds styrelse driva advokatverksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Advokaten Anders Boquist Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Advokaten Anders Boquist Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1993-12-20 så skapades Advokaten Anders Boquist Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Advokaten Anders Boquist Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

556478-6951 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Advokaten Anders Boquist Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Advokaten Anders Boquist Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Boquist, John Anders -Thorvinger, Bo Hans Göran

Följande personer är på något sätt aktiva inom Advokaten Anders Boquist Aktiebolag är Boquist, John Anders som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorvinger, Bo Hans Göran som är född 1950 och har titeln Suppleant, Englund, Karl Gustav Alexander som är född 1972 och har titeln Revisor, Jansson, Karl Rune Lennart som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .