Dagon Fastigheter Norra Skåne AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Dagon Fastigheter Norra Skåne AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Dagon Fastigheter Norra Skåne AB är ett av dem. Statusen för Dagon Fastigheter Norra Skåne AB är att Bolaget är aktivt.

Dagon Fastigheter Norra Skåne AB är ett Aktiebolag och skapades 1993-11-30. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Dagon Fastigheter Norra Skåne AB ska trivas.

Dagon Fastigheter Norra Skåne AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta egna fastigheter och värdepapper, bedriva handel med fastigheter och värdepapper, bedriva fastighetsförvaltning samt bedriva systemutveckling och konsultationer inom områdena administration och förvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Dagon Fastigheter Norra Skåne AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Dagon Fastigheter Norra Skåne AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Dagon Fastigheter Norra Skåne AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-6074800.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -ledamöterna eller en av dem i förening med -suppleanten.

De som är på något sätt har med Dagon Fastigheter Norra Skåne AB är Stjernborg Eriksson, Sven Roger som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rosvall, Lars Inge Gunnar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Lars Anders Peter som är född 1959 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Anders Per som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Dagon Fastigheter Norra Skåne AB har 556478-2067 som sitt organisationsnummer.