SpecialYeast i Malmö AB

Skåne län

Information

SpecialYeast i Malmö AB är en verksamhet som finns i Malmö. I SpecialYeast i Malmö AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Mattsson, Ulf Mikael som är född 1959 och har titeln Extern VD, Bruun, Peter Ole som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Jonsson, Sven Peter som är född 1953 och har titeln Suppleant, Helgesen, Lars Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Götmar Blomstedt, Anna Sofia som är född 1969 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med SpecialYeast i Malmö AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå SpecialYeast i Malmö AB på telefon 040-323970.

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara att tillhandahålla jäst i flytande och fast form för livsmedelsindustrin i Skandinavien samt därmed förenlig verksamhet. Företaget skall också kunna tillhandahålla biprodukter som energi i form av biogas, och varmvatten samt gödningsmedel.

Idag är SpecialYeast i Malmö AB av bolagstypen Aktiebolag.

SpecialYeast i Malmö AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

SpecialYeast i Malmö AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och SpecialYeast i Malmö AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SpecialYeast i Malmö AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

SpecialYeast i Malmö AB har 556478-1663 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.