Wasserman Search AB

Skåne län

Information

Wasserman Search AB är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Wasserman Search AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Wasserman Search AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1998-01-01.

Wasserman Search AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1993-12-01. Men sedan 1998-01-01 så har Wasserman Search AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Sjöbrisv. 33, 236 35, Höllviken. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Wasserman Search AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-475036.

Malmö arbetar för att företag som Wasserman Search AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Wasserman Search AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom personalrekrytering, organisation, marknadsföring och jurudik samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Wasserman Search AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Wasserman Search AB och det är följande personer, Wasserman, Peter som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Leif Anders som är född 1956 och har titeln Suppleant, Wahlberg, Mats Jörgen som är född 1957 och har titeln Revisor, Mats Wahlberg & Co Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Wasserman Search AB är 556478-1531.