Örjan Runnzell Aktiebolag

Skåne län

Information

Örjan Runnzell Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Örjan Runnzell Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Örjan Runnzell Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Örjan Runnzell Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1993-12-01. Men sedan 1994-01-01 så har Örjan Runnzell Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till John Ericssons v. 87 F, 217 72, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Örjan Runnzell Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-266890.

Malmö arbetar för att verksamheter som Örjan Runnzell Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Örjan Runnzell Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall tillverka, försälja, hyra ut samt exportera maskiner för metallbearbetning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Örjan Runnzell Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Örjan Runnzell Aktiebolag och det är följande personer, Runnzell, Erik Markus som är född 1976 och har titeln VD, Runnzell, Erik Markus som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Runnzell, Birgit Maria som är född 1946 och har titeln Suppleant, Kantoft, Denis Håkan Thomas som är född 1949 och har titeln Revisor, Dillon AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Örjan Runnzell Aktiebolag är 556478-0640.