Ericsson OSS Aktiebolag

Skåne län

Information

Ericsson OSS Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Ericsson OSS Aktiebolag finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ericsson OSS Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Ericsson OSS Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Ericsson OSS Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till 164 83 Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 010-7190000.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Ericsson OSS Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ericsson OSS Aktiebolag har idag 556477-9592 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Ericsson OSS Aktiebolag

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara att bedriva konsulttjänster inom området teknikorienterade mjukvarusystem samt annan därmed förenlig verksamhet.

I Ericsson OSS Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Surtevall, Anna Birgitta som är född 1955 och har titeln Likvidator, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Skoglund, Ann Jeanette som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .