Jan Wigren Förvaltning AB

Skåne län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom, konsultationer inom byggbranschen beträffande anläggningsarbeten, handel med värde- papper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jan Wigren Förvaltning AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Jan Wigren Förvaltning AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1993-12-14 så skapades Jan Wigren Förvaltning AB och företaget är har F-skattsedel Jan Wigren Förvaltning AB har haft det sedan 1994-01-01.

Jan Wigren Förvaltning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556477-8511 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Jan Wigren Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Jan Wigren Förvaltning AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jan Wigren Förvaltning AB är Vigren, Jan Rune som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Jan Ingvar som är född 1953 och har titeln Suppleant, Andersson, Ulf Torben som är född 1956 och har titeln Revisor, Skånecronan Revision AB som är född och har titeln Revisor, .