RM Automation Aktiebolag

Skåne län

Information

RM Automation Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där RM Automation Aktiebolag finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. RM Automation Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket RM Automation Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. RM Automation Aktiebolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till RM Automation Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Tryde Skoghem, 273 97, Tomelilla men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-8305277.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är RM Automation Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

RM Automation Aktiebolag har idag 556477-3132 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för RM Automation Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tjänster och tillämpningar inom industriautomation, projektering, elkonstruktion och programmering av automationsutrustningar, service och underhåll av automationsutrustningar samt idka därmed förenlig verksamhet.

I RM Automation Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Månsson, Lars Robert Mikael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Lars Christer som är född 1944 och har titeln Suppleant, Larsson, Per Magnus Lennart som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .