Influ AB

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Influ AB. Det finns flera verksamheter som liknar Influ AB i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Influ AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-03-26 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1993-11-18 så har Influ AB varit registrerat och sedan 2002-03-26 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Influ AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Influ AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Gräsandsv. 6, 218 32, Bunkeflostrand. Vi ni istället prata med Influ AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall direkt eller indirekt verka för utvecklingen av tennisspelare för att därigenom möjliggöra träffande av avtal som genererar sponsorintäkter och vinstpengar, äga och förvalta såväl fast som lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Henricsson, Anders Göran som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Henricsson, Gun Ann-Charlotte som är född 1965 och har titeln Suppleant, Mellvé, Jan Bo som är född 1953 och har titeln Revisor, RESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Influ AB har 556476-4693 som sitt organisationsnummer.