Chokladfabriken i Malmö AB

Skåne län

Information

Chokladfabriken i Malmö AB är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Chokladfabriken i Malmö AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Chokladfabriken i Malmö AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-08-04.

Chokladfabriken i Malmö AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1993-11-12. Men sedan 2006-08-04 så har Chokladfabriken i Malmö AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Bergsg. 33, 214 22, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Chokladfabriken i Malmö AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-209680.

Malmö arbetar för att bolag som Chokladfabriken i Malmö AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Chokladfabriken i Malmö AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva konferens-, kultur- och festarrangemang, chokladtillverkning, försäljning av choklad samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Chokladfabriken i Malmö AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Chokladfabriken i Malmö AB och det är följande personer, Hansson, Anders Pontus som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hansson, Alf Roland som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Henny Anita som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Levin, Boo Erik Håkan som är född 1949 och har titeln Revisor, Aktiv Revision & Redovisning som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Chokladfabriken i Malmö AB är 556476-3497.