Sonesson Inredningar AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av inredningsartiklar huvudsakligen av plåt eller annat därmed jämförbart material samt driva annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sonesson Inredningar AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Sonesson Inredningar AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1993-12-06 så skapades Sonesson Inredningar AB och verksamheten är har F-skattsedel Sonesson Inredningar AB har haft det sedan 1995-01-01.

Sonesson Inredningar AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556475-9545 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Sonesson Inredningar AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Sonesson Inredningar AB så går det att nå dem via telefon på 040-383900 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Ersmark, Ingrid Sofie -Neander, Nils Lennart -Persson, Anna Catarina -Sjöström, Lars Christer

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sonesson Inredningar AB är Neander, Nils Lennart som är född 1953 och har titeln Extern firmatecknare, Sjöström, Lars Christer som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ersmark, Ingrid Sofie som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Liljeholm, Håkan Lennart som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Persson, Anna Catarina som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorRasmusson, Lars Johan som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .