Kå-Ess Trädgård Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall själv eller genom dotterbolag bedriva odling och handel med trädgårdsprodukter och handel med aktier, andra värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kå-Ess Trädgård Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Kå-Ess Trädgård Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1993-11-02 så skapades Kå-Ess Trädgård Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556475-5717 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Kå-Ess Trädgård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Kå-Ess Trädgård Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-491901 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kå-Ess Trädgård Aktiebolag är Navréd, Karol som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Navréd, Zofia som är född 1955 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor, .