Skånska Strand Aktiebolag

Skåne län

Information

Skånska Strand Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Skånska Strand Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Skånska Strand Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Skånska Strand Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1993-11-08. Men sedan 1994-01-01 så har Skånska Strand Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Krossverksg. 3, 216 16, Limhamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Skånska Strand Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-163042.

Malmö arbetar för att bolag som Skånska Strand Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Skånska Strand Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel med kemisk tekniska artiklar, kosmetik, barnkläder, leksaker samt därmed förenlig verksamhet, äga och förvalta fastigheter och restauranger samt därmed förenlig verksamhet, inköpa och försälja konst samt därmed förenlig verksamhet, rådgiva och agera konsult i management och ledarfrågor samt därmed förenlig verksamhet, bedriva administrativ service inkluderande kameral verksamhet.

Firmatecknare för Skånska Strand Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Skånska Strand Aktiebolag och det är följande personer, Månsson, Tommy Kent Erik som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Daun Månsson, Madeleine Ingrid som är född 1950 och har titeln Suppleant, Ahlgren, Johan Tomas som är född 1953 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Skånska Strand Aktiebolag är 556475-5063.