Evplaston Aktiebolag

Skåne län

Information

Evplaston Aktiebolag är en verksamhet som finns i Malmö. I Evplaston Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nyman, Claes-Erik Folke som är född 1944 och har titeln VD, Nyman, Claes-Erik Folke som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Jan-Olof som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Salla, Sakari Viljo Antero som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Lilja, Per Martin som är född 1950 och har titeln Suppleant, Moritz, Carl Christian som är född 1958 och har titeln SuppleantPierce, Paul Robert Mikael som är född 1974 och har titeln Suppleant, Petersson, Per-Arne Lennart som är född 1959 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Evplaston Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Evplaston Aktiebolag på telefon 070-5849100.

Bolaget verksamhet är handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Evplaston Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Evplaston Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Evplaston Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Evplaston Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Evplaston Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nyman, Claes-Erik Folke -Olsson, Jan-Olof

Evplaston Aktiebolag har 556475-3514 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.