Triacon Scientific Aktiebolag

Skåne län

Information

556475-1351 är organisationsnummer för verksamheten Triacon Scientific Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Triacon Scientific Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Triacon Scientific Aktiebolag finns i.

Triacon Scientific Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-11-01 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Triacon Scientific Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Triacon Scientific Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Triacon Scientific Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Triacon Scientific Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-6701700 eller genom brev på följande adress:
Betselg. 6, 213 77, Malmö

Bolaget skall bedriva utveckling och försäljning av microdatorelektronisk utrustning och datorsystem för industrin och sjukvården ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Triacon Scientific Aktiebolag och det är Lang, Joakim som är född 1958 och har titeln VD, Lang, Joakim som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Jan Thomas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lang, Liz Anne Merit som är född 1958 och har titeln Suppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Persson, Staffan som är född 1952 och har titeln Huvudansvarigrevisor