Tandläkare Håkan Bergenheim Aktiebolag

Skåne län

Information

556474-9256 är organisationsnummer för bolaget Tandläkare Håkan Bergenheim Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tandläkare Håkan Bergenheim Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Tandläkare Håkan Bergenheim Aktiebolag finns i.

Tandläkare Håkan Bergenheim Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-10-14 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tandläkare Håkan Bergenheim Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-12-14.

Tandläkare Håkan Bergenheim Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tandläkare Håkan Bergenheim Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Aschan Bergenheim, Asta Cecilia E -Bergenheim, Nils Håkan

Vill ni komma i kontakt med Tandläkare Håkan Bergenheim Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-301315 eller genom brev på följande adress:
S. Tullg. 3, 211 40, Malmö

Bolaget skall bedriva tandläkarpraktik ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tandläkare Håkan Bergenheim Aktiebolag och det är Bergenheim, Nils Håkan som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Aschan Bergenheim, Asta Cecilia E som är född 1955 och har titeln Suppleant, Cederblad, Christer Folke Bertil som är född 1944 och har titeln Revisor, Cederblads Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,