iFACTS AB

Skåne län

Information

iFACTS AB är ett företag som finns i Malmö. I iFACTS AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundmark, Ingrid Ann-Marie som är född 1964 och har titeln VD, Lundmark, Per Lars Erik som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundmark, Ingrid Ann-Marie som är född 1964 och har titeln Suppleant, Ahlgren, Johan Tomas som är född 1953 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med iFACTS AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå iFACTS AB på telefon 040-107799.

Bolaget skall bedriva inköp, försäljning och utveckling av säkerhetsutrustning och programvara för informationsteknologiska applikationer och produkter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är iFACTS AB av bolagstypen Aktiebolag.

iFACTS AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

iFACTS AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och iFACTS AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för iFACTS AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

iFACTS AB har 556474-6476 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.