Royal Tryck på Limhamn Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva tryckerirörelse samt förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Royal Tryck på Limhamn Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Royal Tryck på Limhamn Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1993-10-11 så skapades Royal Tryck på Limhamn Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Royal Tryck på Limhamn Aktiebolag har haft det sedan -0001-11-30.

Royal Tryck på Limhamn Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556474-2046 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Royal Tryck på Limhamn Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Royal Tryck på Limhamn Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-163320 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Royal Tryck på Limhamn Aktiebolag är Andersson, Karin Elisabeth som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Sven Ulf Agnar som är född 1955 och har titeln Suppleant, Lönnegren, Björn-Peter Anders som är född 1954 och har titeln Revisor, Lönnegren Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .