Malmö Företagsutbildning AB

Skåne län

Information

556473-9083 är organisationsnummer för företaget Malmö Företagsutbildning AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Malmö Företagsutbildning AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Malmö Företagsutbildning AB finns i.

Malmö Företagsutbildning AB har varit registrerat sedan 1993-09-28 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Malmö Företagsutbildning AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Malmö Företagsutbildning AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Malmö Företagsutbildning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Malmö Företagsutbildning AB så kan ni göra det på telefon genom 040-304675 eller genom brev på följande adress:
V. Varvsg. 10, 211 19, Malmö

Bolaget skall, direkt och indirekt via bolag, på konsultbasis bedriva utbildning företrädesvis inom ledarskap, organisationsutveckling och marknadsföring, utföra företagsanalyser och medverka vid försäljning av företag samt äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Malmö Företagsutbildning AB och det är Carlin, Claes Thomas som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Jellhede, Carl Stefan som är född 1970 och har titeln Suppleant, Jonzon, Nils Peter som är född 1953 och har titeln Revisor, Revisor Peter Jonzon AB som är född och har titeln Revisor,