Bertil Björks Måleriservice Aktiebolag

Skåne län

Information

Bertil Björks Måleriservice Aktiebolag är ett företag som finns i Malmö. I Bertil Björks Måleriservice Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Björk, Jan Bertil Lennart som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Björk, Greta Ann-Marie som är född 1934 och har titeln Suppleant, Jönsson, Lars Erik Ingvar som är född 1955 och har titeln Revisor, Rydebäckrevisorn Lars Jönsson som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bertil Björks Måleriservice Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bertil Björks Måleriservice Aktiebolag på telefon 040-290600.

Bolaget skall bedriva förvaltning av fastigheter, handel med fastigheter, byggande av fastigheter, måleri- och inredningsarbete, bedriva fastighetsskötsel, idka försäljning av hudvårds- och kosmetikprodukter och därmed förenliga verksamheter.

Idag är Bertil Björks Måleriservice Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Bertil Björks Måleriservice Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bertil Björks Måleriservice Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Bertil Björks Måleriservice Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bertil Björks Måleriservice Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Bertil Björks Måleriservice Aktiebolag har 556473-5875 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.