JK Marknadsteknik Aktiebolag

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter JK Marknadsteknik Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar JK Marknadsteknik Aktiebolag i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

JK Marknadsteknik Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1993-08-17 så har JK Marknadsteknik Aktiebolag varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är JK Marknadsteknik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med JK Marknadsteknik Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Kritmolnsv. 7, 212 36, Malmö. Vi ni istället prata med JK Marknadsteknik Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva marknadsföring samt handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Kellgren, Hans Jonny Ingemar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Kellgren, Margaretha Britt-Marie som är född 1953 och har titeln Suppleant, Lövgren, Mats Carl Tage som är född 1954 och har titeln Revisor, Horwath Sydrevisioner Malmö AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

JK Marknadsteknik Aktiebolag har 556471-9234 som sitt organisationsnummer.