RA Isolerteknik Aktiebolag

Skåne län

Information

556469-1656 är organisationsnummer för bolaget RA Isolerteknik Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som RA Isolerteknik Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som RA Isolerteknik Aktiebolag finns i.

RA Isolerteknik Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-06-24 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för RA Isolerteknik Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

RA Isolerteknik Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för RA Isolerteknik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med RA Isolerteknik Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-936270 eller genom brev på följande adress:
Spelmansg. 38, 215 79, Malmö

Bolaget skall bedriva isoleringsarbete och handel med isoleringsmaterial samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med RA Isolerteknik Aktiebolag och det är Johnsson, Rune Peter som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Carina Malin Cecilia som är född 1970 och har titeln Suppleant, Lexryd, Ann-Lis Margareta som är född 1950 och har titeln Revisor, Lundabygdens Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,