Widehov Konsult Aktiebolag

Skåne län

Information

Widehov Konsult Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Widehov Konsult Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Widehov Konsult Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1995-01-01.

Widehov Konsult Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1993-06-09. Men sedan 1993-01-01 så har Widehov Konsult Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Igelkottsv. 9, 246 52, Löddeköpinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Widehov Konsult Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8987165.

Malmö arbetar för att verksamheter som Widehov Konsult Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Widehov Konsult Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva konsultation inom fastighetsbranschen, handel och förvaltning med fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Widehov Konsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Widehov, Jan David Fredrik -Widehov, Jan Åke Lennart.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Widehov Konsult Aktiebolag och det är följande personer, Widehov, Jan David Fredrik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Widehov, Jan Åke Lennart som är född 1938 och har titeln Suppleant, Karlsson, Per Gunnar Reinhold som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Widehov Konsult Aktiebolag är 556468-6169.