Eurosweet AB

Skåne län

Information

Eurosweet AB är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Eurosweet AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Eurosweet AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Eurosweet AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1993-08-17. Men sedan 1994-01-01 så har Eurosweet AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Ridbaneg. 4, 213 77, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Eurosweet AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-220960.

Malmö arbetar för att företag som Eurosweet AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Eurosweet AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva försäljning, tillverkning och distribution av konfektyr samt utveckla och sälja dataprogram, tillhandahålla konsulttjänster, service, support och utbildning inom databranschen, ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Eurosweet AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Eurosweet AB och det är följande personer, Eichenberger, Peter Richard som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Eichenberger, Karin Elisabeth som är född 1957 och har titeln Suppleant, Erlinder, Hans Georg Bo som är född 1950 och har titeln Revisor, Ehrlinders Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Eurosweet AB är 556468-3893.