S-A Börjeson Invest AB

Skåne län

Information

S-A Börjeson Invest AB är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som S-A Börjeson Invest AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

S-A Börjeson Invest AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-01-18.

S-A Börjeson Invest AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1993-06-03. Men sedan 2007-01-18 så har S-A Börjeson Invest AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på S-A Börjeson Invest AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-4971811.

Malmö arbetar för att bolag som S-A Börjeson Invest AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för S-A Börjeson Invest AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva tandteknisk verksamhet, äga aktier och andelar i bolag som bedriver sådan verksamhet och därmed förenlig verksamhet. Bedriva verksamhet inom frilandsjournalistik mot dags- och veckopress samt regelbundna publikationer och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för S-A Börjeson Invest AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till S-A Börjeson Invest AB och det är följande personer, Börjesson, Sven-Alfred som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Börjeson, Sven Gösta som är född 1933 och har titeln Suppleant, Jönsson, Lars Gustav som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för S-A Börjeson Invest AB är 556468-2374.