CR Service i Arlöv Aktiebolag

Skåne län

Information

556467-4454 är organisationsnummer för verksamheten CR Service i Arlöv Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CR Service i Arlöv Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som CR Service i Arlöv Aktiebolag finns i.

CR Service i Arlöv Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-05-10 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för CR Service i Arlöv Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

CR Service i Arlöv Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för CR Service i Arlöv Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Liveröd, Johnny Glenn -Olsson, Krister Bengt Göran

Vill ni komma i kontakt med CR Service i Arlöv Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-430030 eller genom brev på följande adress:
Bruksv. 2, 232 53, Åkarp

Bolaget skall bedriva reparationer och service på produkter inom radio-, telefon- och TV-branschen, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med CR Service i Arlöv Aktiebolag och det är Olsson, Krister Bengt Göran som är född 1965 och har titeln Extern VD, Brandstadmoen, Rune som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Jensen, Kristin som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Liveröd, Johnny Glenn som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hansson, Marie Ann-Christin som är född 1962 och har titeln Revisor, Allrevision AC Aktiebolag som är född och har titeln Revisor