Rönneholmsvägens Läkarpraktik Aktiebolag

Skåne län

Information

Rönneholmsvägens Läkarpraktik Aktiebolag är ett företag som finns i Malmö. I Rönneholmsvägens Läkarpraktik Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fiternik, Roman Waldemar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Viktorelius, Ludmila som är född 1944 och har titeln Suppleant, Öhrström, Lennart John Anders som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rönneholmsvägens Läkarpraktik Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Rönneholmsvägens Läkarpraktik Aktiebolag på telefon 040-123420.

Bolaget skall bedriva - Konsulterande läkarverksamhet - Solarium, massage och ljusterapi - Handel med antikviteter och konst samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Rönneholmsvägens Läkarpraktik Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Rönneholmsvägens Läkarpraktik Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Rönneholmsvägens Läkarpraktik Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Rönneholmsvägens Läkarpraktik Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rönneholmsvägens Läkarpraktik Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Rönneholmsvägens Läkarpraktik Aktiebolag har 556467-2615 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.