Sargenta Aktiebolag

Skåne län

Information

Sargenta Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Sargenta Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Sargenta Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1995-01-01.

Sargenta Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1993-04-29. Men sedan 1993-01-01 så har Sargenta Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Singelg. 6 B, 212 28, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sargenta Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-126550.

Malmö arbetar för att verksamheter som Sargenta Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sargenta Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel med ädelmetallprodukter och tillhörande verktyg, maskiner, halvfabrikat, lod, kemikalier och övriga förnödenheter i de nordiska länderna, främst till guldsmedsindustrin men även till övrig industri, samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sargenta Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Olsson, Sven Erik.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sargenta Aktiebolag och det är följande personer, Olsson, Sven Erik som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Nils Olof som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Kasper Philip Eric som är född 1991 och har titeln Suppleant, Andersson, Hans Ulf Patrik som är född 1968 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sargenta Aktiebolag är 556466-2558.