Comfort i Limhamn Aktiebolag

Skåne län

Information

Comfort i Limhamn Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Comfort i Limhamn Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Comfort i Limhamn Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1995-01-01.

Comfort i Limhamn Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1993-04-07. Men sedan 1993-01-01 så har Comfort i Limhamn Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Industrig. 3, 275 39, Sjöbo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Comfort i Limhamn Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0416-19615.

Malmö arbetar för att verksamheter som Comfort i Limhamn Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Comfort i Limhamn Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall utföra rörinstallationer samt försälja VVS-produkter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Comfort i Limhamn Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Persson, Nils Arvid Justus -Persson, Nils Åke.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Comfort i Limhamn Aktiebolag och det är följande personer, Persson, Nils Åke som är född 1947 och har titeln VD, Persson, Nils Åke som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Nils Arvid Justus som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Eva Ann-Christin som är född 1950 och har titeln Suppleant, Persson, Lena Christin som är född 1949 och har titeln Suppleant, Ahlquist, Per Axel Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor.Larsson, Per Magnus Lennart som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Comfort i Limhamn Aktiebolag är 556465-9869.