Hyllie Park Äldreboende Aktiebolag

Skåne län

Information

Hyllie Park Äldreboende Aktiebolag är ett företag som finns i Malmö. I Hyllie Park Äldreboende Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jarbo, Nils Håkan Anders som är född 1955 och har titeln Extern VD, Jeppsson, Bengt Staffan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bernspång, Lukas Bengt-Arne som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Edefors, Evert Henry som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Bengt Åke som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Ollén, Peter Gunnar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamotSerfezi Jepure, Carmen Delia Elena som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Wetterlund, Peter Carl Anders som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfgren, Bengt Anders som är född 1951 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Hyllie Park Äldreboende Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hyllie Park Äldreboende Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall uppföra, äga och förvalta fastigheter samt idka verksamhet på kristen grund inom vård och omsorg samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hyllie Park Äldreboende Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Hyllie Park Äldreboende Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Hyllie Park Äldreboende Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Hyllie Park Äldreboende Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hyllie Park Äldreboende Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jarbo, Nils Håkan Anders -Jeppsson, Bengt Staffan Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Hyllie Park Äldreboende Aktiebolag har 556465-3839 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.