Ampacet Scandinavia Aktiebolag

Skåne län

Information

Ampacet Scandinavia Aktiebolag är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Ampacet Scandinavia Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ampacet Scandinavia Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1998-01-01.

Ampacet Scandinavia Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1993-03-24. Men sedan 1993-01-01 så har Ampacet Scandinavia Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ampacet Scandinavia Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-6645550.

Malmö arbetar för att företag som Ampacet Scandinavia Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ampacet Scandinavia Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget bedriver tillverkning, försäljning och marknadsföring av plastmaterial och fätgpigment samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ampacet Scandinavia Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ampacet Scandinavia Aktiebolag och det är följande personer, Sartori, Enrico som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Giuseppe, Guisto som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Brynje, Hans Anders Mikael som är född 1958 och har titeln Delgivningsbar person, Fritz, Anne Regina som är född 1963 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ampacet Scandinavia Aktiebolag är 556465-0215.