Fisch Invest AB

Skåne län

Information

556464-6767 är organisationsnummer för företaget Fisch Invest AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fisch Invest AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Fisch Invest AB finns i.

Fisch Invest AB har varit registrerat sedan 1993-04-21 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fisch Invest AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Fisch Invest AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fisch Invest AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Fisch, Teddy -Rieboldt Fisch, Marzena Rita

Vill ni komma i kontakt med Fisch Invest AB så kan ni göra det på telefon genom 040-221008 eller genom brev på följande adress:
Valhallag. 15, 217 67, Malmö

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, handel, import och export av natursten, diamantverktyg, transporter, handel med livsmedel, konsultationer inom marknadsföring, handel med fastigheter, uthyrning av lokaler, uthyrning och försäljning av mjukglassmaskiner och tillbehör, uthyrning av arbetskraft, graphic services, branding consulting, creative concepts samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fisch Invest AB och det är Fisch, Teddy som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Rieboldt Fisch, Marzena Rita som är född 1968 och har titeln Suppleant, Cressy, Mikael som är född 1952 och har titeln Revisor, A & C Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,