EEM Intressenter Aktiebolag

Skåne län

Information

EEM Intressenter Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där EEM Intressenter Aktiebolag finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. EEM Intressenter Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket EEM Intressenter Aktiebolag har haft sedan 1996-01-01. EEM Intressenter Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till EEM Intressenter Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Studentg. 1, 211 38, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-103060.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är EEM Intressenter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

EEM Intressenter Aktiebolag har idag 556464-0679 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för EEM Intressenter Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom områdena reklam och marknadsföring samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

I EEM Intressenter Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sahlén, Karl Peter Gregor som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Sahlén, Nils Arthur Stefan som är född 1946 och har titeln Suppleant, Appelgren, Ulf Thomas som är född 1962 och har titeln Revisor, Arevenue AB som är född och har titeln Revisor, .