TS-HYDRO Aktiebolag

Skåne län

Information

TS-HYDRO Aktiebolag är en verksamhet som finns i Malmö. I TS-HYDRO Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sjöstrand, Leif Tommy som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöstrand, Christina Ulla Birgitta som är född 1942 och har titeln Suppleant, Gyllenberg, Mats Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, Rev.firman Sven-Erik Nilsson i Malmö AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med TS-HYDRO Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå TS-HYDRO Aktiebolag på telefon 040-183600.

Bolaget skall bedriva handel med hydrauliska produkter, konsultverksamhet inom hydraulik, äga och förvalta lös och fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är TS-HYDRO Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

TS-HYDRO Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

TS-HYDRO Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och TS-HYDRO Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för TS-HYDRO Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

TS-HYDRO Aktiebolag har 556464-0653 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.