Imre Galaczy Mekano Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad jämte svarvning, fräsning och annan maskinell bearbetning av metaller och mekanisk utrustning samt förädling och produktutveckling inom ovanstående område ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Imre Galaczy Mekano Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Imre Galaczy Mekano Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1993-02-23 så skapades Imre Galaczy Mekano Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Imre Galaczy Mekano Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Imre Galaczy Mekano Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556463-2148 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Imre Galaczy Mekano Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Imre Galaczy Mekano Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-367651 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Imre Galaczy Mekano Aktiebolag är Galaczi, Imre som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Dékan, Veronika som är född 1949 och har titeln Suppleant, Grüner, Alexander Tibor som är född 1953 och har titeln Revisor, Alex Grüners Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .