Blossom in Spring AB

Skåne län

Information

Blossom in Spring AB är en verksamhet som finns i Malmö. I Blossom in Spring AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ilic, Miroslav som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Huhtinen, Ari Seppo Juhani som är född 1968 och har titeln Suppleant, Bergstrand, Per-Åke som är född 1942 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Blossom in Spring AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Blossom in Spring AB på telefon 070-5200469.

Bolaget skall bedriva företagsstädning, försäljning och köp av fast och lös egendom såsom fastigheter, värdepapper såsom aktier och obligationer samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Blossom in Spring AB av bolagstypen Aktiebolag.

Blossom in Spring AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Blossom in Spring AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-04-29 och Blossom in Spring AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-04-29.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Blossom in Spring AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Blossom in Spring AB har 556463-1959 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.